Blog

Çalışanların Zor Sorularına Cevaplar

Uncategorized

Çalışanların Zor Sorularına Cevaplar

 

 

 

Hedefleri anlıyorum fakat yapılabilir olduğuna inanmıyorum. Dürüst olmak gerekirse bunlar neredeyse “imkansız” hedefler ve sanki başarısız olmam için önüme konuyor.

 

Verilen hedefleri gerçekleştirmem başka bölümlerden bazı çalışanların desteğini almama bağlı görünüyor, bir otorite ve yetkim olmadan bunu nasıl başarabilirim?

 

Zaman planlamasının çok saldırgan olduğunu düşünüyorum, bu hedefi “ek hedef” olarak alıp zaman hedefini daha gerçekçi hale getirebilir miyiz?

 

Bu hedeflerin benim kariyerime nasıl katkıda bulunacağını anlayamadım.

 

Bu hedefi beğendim fakat şu anki beceri durumumun bu hedefi gerçekleştirmek için yeterli olmadığını düşünüyorum. Siz benimle yakın çalışacak mısınız yoksa bir eğitim almam mümkün mü?

 

Ekipte kimsenin daha önce yapmadığı bir şeyi benden neden istiyorsunuz?

 

Acaba bana vermek istediğiniz proje yerine şu anda çalışmakta olduğum projemde devam edebilir miyim? Dışarıdan bu daha fazla risk almam anlamına geliyor biliyorum ama ödülleri de daha doyurucu olabilir.

 

Görüyorum ki benden bu değişen hedefe ulaşmam için ek sorumluluklar almamı istiyorsunuz, hedeflerin ve koşulların değişebileceğini biliyorum fakat sizin dediğiniz şekilde odaklanmamı değiştirirsem daha önce üzerime aldığım bazı işleri istediğim kalitede yapamayacağım.

 

Ekibimizden satış hedefine ulaşamayan bir arkadaşımızın kalan satış hedef boşluğunu neden benim hedefime ekliyorsunuz anlayamadım.

 

Benden en az %20 maliyet tasarrufu istediğinizi söylediniz, örneğin %25 maliyet tasarrufu sağlarsam bu hedefi aştığım anlamına gelir mi?

 

 

Fikrinizi buradan belirtin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir